Gecombineerde ervaring in grond- en aanlegwerken. 1+1 is 3.

Wij zijn Sam Jaemers en Mathias Willekens, de J en de W in JW-Projects. 

Wij delen samen de goesting en de passie voor grondig werk. JW-projects versterken we allebei met een eigen expertise en met een eigen perspectief. Onze gemeenschappelijke ervaring brengt op die manier grond- en aanlegwerken harmonieus samen.

De focus ligt op innovatie, transparantie, persoonlijk contact en flexibel meedenken met de particuliere en professionele klant. 

"De prijs van succes is toewijding, hard werken en een voortdurend streven naar kwaliteit."

Deze quote van Vince Lombardi vat zeer goed samen hoe wij erin staan. Wij pakken elk project grondig aan. Verwacht van ons kwaliteit en resultaat.

Bij elk inleidend gesprek of opmeting informeren we uitvoerig. We leggen de lat hoog voor onszelf. Tegelijk zien we dat die hoge lat én onze vakkennis de doorslag geven voor particulieren en professionelen die perfectie verwachten. Dus daar houden we aan vast. 

Wij krijgen keer op keer het volste vertrouwen van meerdere industriebouwers, bouwcoördinatoren  en projectontwikkelaars.  Ze betrekken ons dikwijls bij de manier van uitvoering van hun projecten. Hier kijken we vaak naar het beschikbare budget en werken we een oplossing op maat uit.

Over JW Projects

Wat zeggen onze klanten?

Geloof niet alleen onze woorden. Luister naar wat onze klanten zeggen.

Gratis offerte op maat?