Aanlegwerken

Landschapsaanleg

Onze expertise stopt niet bij grondwerken. Ook van landschapsaanleg hebben wij kwaliteitskaas gegeten. Met aanlegwerken bedoelen wij o.a. het vormgeven van het terrein voor landschapsarchitectuur, het creëren van terrassen, tuinen, paden, waterpartijen, zwembaden en omheiningen in alle maten. 

Aanlegwerken vereisen een combinatie van specifieke technische kennis, ervaring en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de buitenruimte functioneel, esthetisch en duurzaam is. Wij kunnen deze vereisten afvinken. 

BIOZWEMBADEN

Een biozwembad combineert comfort met duurzaamheid en zorgt voor een verfrissende zwemervaring zonder de nadelen van chloorgebruik. Bij de aanleg van een (bio)zwembad bekijken we nauwkeurig de ondergrond. Als er bijvoorbeeld te veel grondwater aanwezig is, halen we dat eruit. Dat is essentieel om de stabiliteit en duurzaamheid van je zwembad te waarborgen.

EEN TERRASJE DOEN

Wie graag een terrasje doet weet dat een professioneel terras rust op een een stevige en correcte fundering. Verzakkingen en slechte afwatering zijn minstens vervelend. Een terras aanleggen dat zowel stabiel als goed aflopend is, vraagt vakwerk en kennis van zaken.

Aanlegwerken waarvoor je ons kan inschakelen:

1. Verhardingen:
Het omvat de installatie van verharde oppervlakken, zoals opritten, parkeerplaatsen, terrassen, wandelpaden en andere soorten bestrating, vaak met gebruik van verschillende materialen zoals beton, klinkers, tegels, en grind.

2. Aanleg van tuinen en gazons:
Dit is het creëren van groene buitenruimtes, inclusief de aanplant van planten, struiken en bomen, evenals het ontwerpen van tuinen en gazons voor esthetische en recreatieve doeleinden.

3. Zwembaden en waterpartijen:
Het aanleggen van zwembaden, vijvers, fonteinen en andere waterpartijen als onderdeel van landschapsarchitectuur.

4. Opritten en parkings:
Het aanleggen van opritten en parkeerterreinen voor toegang tot gebouwen en woningen.

5. Terrassen en buitenruimtes:
Het creëren van buitenruimtes, zoals terrassen en patio’s waar je kan relaxen.

6. Omheiningen:
Het installeren van omheiningen voor privacy, beveiliging of visuele afbakening van eigendommen.

7. Riolering en drainage:
Het aanleggen van rioleringssystemen en drainage om waterafvoer te beheren.

8. Graafwerken:
Het uitvoeren van graafwerkzaamheden, zoals het uitgraven van kelders, zwembaden, vijvers en andere bouwputten.

9. Bodemvoorbereiding: Het zorgen voor een geschikte ondergrond, waaronder de juiste materialen en een duurzame basis voor verhardingen en constructies.

Heeft u een vraag voor ons?